вторник, 22 декември 2009 г.

Бисерите на политиците

Бисерите на политиците от изминалата седмица и несериозните коментари от ляво и дясно по тях - това е Пристрастно. Сигурно сте засичали предаването по Ре:тв или сте попадали на блога му.

На Игнажден замествах Радан от дясната страна на Комитата като опонент на Илия в Коледния епизод. Казват, какъвто човек ти прекрачи пръв прага на Игнажден, такава ще е цялата идна година. Интересно каква ще е годината за Пристрастно и дали ще намерят пътя към аудиторията си, след като Ре:тв спря да излъчва.

Това не е първото ми участие пред камера, но е единственото, в което кадрите не са изрязани и монтирани. Беше забавно, интересно, неочаквано предизвикателно. Удоволствие е да говориш с умни хора с приятно чуство за хумор и силна лична позиция. Предизвикателство е да спориш с тях, да бистриш политиката и да се надсмиваш над безумията, които в наши дни сме свикнали да наричаме "новини". След това си мислих, че бих могла да намеря по-удачни коментари или да възразя по-силно на Илия. Бих се радвала да чуя как вие бихте реагирали на мое място и как бихте защитили дясната позиция.

Пристрастно се изличва в неделя следобед на живо в интернет. Всеки може да се включи с коментари в реално време и да се участва във веселбата. Актуална информация търсете в блога.

1 коментар :

  1. Нашия премиер е голям палячо! Убедих се, че наистина му е малко умствения багаж щом смята, че с такива наивни коментари може да ни залъгва като малки деца. А може човеко да е прав, след като е избран с такова мнозинство и това мнозинство българи, гласували за него, са именно такива, които той може да залъгва както си иска.
    Цирк, пълен цирк!!! Цирк "България"! - Гледан от цял свят. Няма друг по-голям цирк от този. Само се чудя на българина, кога ще поумнее и разбере истината за този палячо?!...
    Дали пък на ББ не му беше необходим премиерския пост, за да може да се изяви като полицай или пожарникар, защото явно премиерския пост не е лъжица за неговата уста. То е видно:
    http://ivanhristov.blogspot.com/2009/12/blog-post_09.html

    ОтговорИзтриване